• guy
    Gelorevoice

Hialuronska kislina

Skrivnost je v hialuronski kislini

Hialuronska kislina je naravna sestavina človeškega telesa, ki jo najdemo skoraj povsod v telesu: na koži, v sklepih, v medsklepni tekočini, vezeh in še v mnogih drugih organih; njene glavne naloge pa so vlaženje in ohranjanje elastičnosti tkiva oziroma kože. Brez hialuronske kisline bi naše telo bilo le »zarjavel in škripajoč kup kosti«. Hialuronska kislina ima izjemno dobro sposobnost zadrževanja vode v tkivih, saj lahko zadrži tudi do 1000-kratno maso vode glede na lastno težo. Zaradi svojih edinstvenih lastnosti hialuronska kislina deluje protivnetno in protiinfekcijsko, hkrati pa obnavlja tkiva, pospešuje celjenje in zmanjša otekline.

Trojni način delovanja pastil GeloRevoice

Hialuronsko kislino sicer največkrat dodajajo v kozmetične izdelke, sedaj pa je na voljo tudi v pastilah GeloRevoice. Če je hialuronska kislina balzam za vašo kožo, je odlična tudi za vaše grlo.

Iz pastile se pri raztapljanju sprošča poseben hidrogelni kompleks, ki vsebuje hialuronsko kislino.

Hidrogelni kompleks se trdno oprime sluznice, kjer tvori zaščitno oblogo, ki dolgotrajno zaščiti vzdraženo sluznico.

Zaradi svoje posebne sestave z minerali in rahlega šumečega učinka pastile spodbudijo močnejše izločanje sline.

V raziskavi, v kateri so opazovali učinek hialuronske kisline na hripavost, boleče grlo, težave pri požiranju, vzdraženo grlo, skelenje v grlu in suho grlo, so dokazali, da so se kar pri 94,9 % bolnikov, ki so uporabljali pastile GeloRevoice s hialuronsko kislino, omenjene težave zmanjšale za več kot 75 odstotkov.1

  1. Report in HNO Germany, Volume 62, Issue 9, September 2014, Hydrogel-Komplex zum Lutschen: eine Option bei Halsbeschwerden.