• Kako deluje
    Gelorevoice

Skrivnost je v hialuronski kislini!

Hialuronska kislina je naravna sestavina človeškega telesa, ki jo najdemo skoraj povsod v telesu: na koži, v sklepih, v medsklepni tekočini, vezeh in še v mnogih drugih organih; njene glavne naloge pa so vlaženje in ohranjanje elastičnosti tkiva oziroma kože. Brez hialuronske kisline bi naše telo bilo le "zarjavel in škripajoč kup kosti".

Hialuronska kislina ima izjemno dobro sposobnost zadrževanja vode v tkivih, saj lahko zadrži tudi do 1000-kratno maso vode glede na lastno težo. Zaradi svojih edinstvenih lastnosti hialuronska kislina deluje protivnetno in protiinfekcijsko, hkrati pa obnavlja tkiva, pospešuje celjenje in zmanjša otekline.

Skrivnost je v hialuronski kislini!

Trojni način delovanja pastil GeloRevoice®

Iz pastile se pri raztapljanju sprošča poseben hidrogelni kompleks, ki vsebuje hialuronsko kislino.

Zaradi vsebnosti mineralov pastile ob stiku s slino povzročijo nastanek pene.

Nastala pena spodbuja izločanje sline. 

 

To je ključnega pomena za enakomerno porazdelitev hidrogelnega kompleksa po vzdraženi sluznici.

Hidrogelni kompleks se trdno oprime sluznice v ustni votlini in žrelu.

 

To omogoča dolgotrajno zaščito in vlaženje poškodovane sluznice in pomaga pri njeni obnovi.

Zaščitni sloj GeloRevoice® pastil je na sluznici obstojen od 30 do 60 minut ali celo več.1

Klinično dokazano dolgotrajno vlaženje sluznice grla

Pri težavah z grlom in žrelom se za vlaženje sluznice poleg hialuronske kisline uporabljajo tudi izvlečki iz islandskega lišaja in fiziološka raztopina za grgranje. Naštete možnosti zdravljenja so primerjali v prospektivni, monocentrični raziskavi, izvedeni na 60 bolnikih z vzdraženim in bolečim grlom, prisotno hripavostjo, skelenjem v grlu, težavami pri požiranju in drugimi podobnimi simptomi.

Rezultati študije so pokazali, da se hidrogelni kompleks v pastilah GeloRevoice v primerjavi z izvlečki islandskega lišaja na sluznici žrela zadrži še enkrat dlje. Zaradi daljšega vlaženja sluznice so bile pastile s hialuronsko kislino tako najuspešnejše pri blaženju vseh naštetih simptomov bolečega in vnetega grla.2

1 Behihohm (2018). Therapeutic options for pharyings - an Update. Oralchirurgie Journal (1): 08-13.
2 Report in HNO Germany, Volume 62, Issue 9, September 2014, Hydrogel-Komplex zum Lutschen: eine Option bei Halsbeschwerden.