• guy
    Gelorevoice
Nina Strnad, jazz pevka

GeloRevoice je zame nepogrešljiv.

GeloRevoice uporabljam redko, vendar je nepogrešljiv takrat, kadar sem brez glasu in kadar čutim, da me glas nekako ne uboga. Pastila v grlu naredi prijetno oblogo in glasilkam omogoči, da kljub nemoči, delujejo skoraj brezhibno. Priporočam ga vsakomur, ki pri svojem glasu opaža, da ob dolgotrajnem petju ali govoru izgublja moč. Vsekakor je GeloRevoice moja skrivna rezerva.

Nina Strnad, jazz pevka

Hvala za te čudežne pastile!

Kot Duo Pustotnik nastopava zelo veliko, skozi vse leto. Igrava in pojeva na porokah, rojstnodnevnih zabavah, prireditvah, nabolj naporen čas za naju pa je december, saj nastopava zunaj na prostem čisto vsak dan, po več ur. Brez Gelorevoice pastil najin glas ne bi zdržal verjetno niti teden dni. Hvala za te čudežne pastile!

Duo Pustotnik, glasbena zasedba

Duo Pustotnik, glasbena zasedba
Anna Facchini, igralka

GeloRevoice RES DELUJE!

Vsakemu igralcu se kdaj zgodi, da zaradi preobremenjenosti ali prehlada glas "poči". Meni se je to zgodilo na premieri Petra Kuštra, kjer pojemo in govorimo v falzetu. Med predstavo sem komaj "odškripala" svoje in skrbelo me je, kako bom v takem stanju naslednji dan spet pela. Na srečo sem od prijatelja in soigralca dobila GeloRevoice pastile. Pred predstavo sem vzela dve, med predstavo pa še eno pastilo in glas je zdržal. Pričakovala sem, da bo zaradi napora sledilo ponovno poslabšanje, ampak pastile tako zaščitijo glasilke, da se mi je stanje še izboljšalo. GeloRevoice RES DELUJE in ga navdušeno priporočam vsem igralskim kolegom, tudi kot preventivo v hladnejših mesecih.

Ana Facchini, igralka